Reinsdyrbiff med rognebærsaus og skogsopp inneholder
59 Kalorier,
1 g Karbo,
8 g Protein og
1 g Fett pr 100 gr
Reinsdyrbiff med rognebærsaus og skogsopp har beregnet å ha følgende allergener
Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Reinsdyrbiff med rognebærsaus og skogsopp er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
3321 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Reinsdyrbiff med rognebærsaus og skogsopp!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 58.70 | 346.11 | Kcal |
Protein | 8.48 | 50.00 | gram |
Karbohydrat | 1.40 | 8.25 | gram |
Kostfiber | 1.47 | 8.67 | gram |
Fett | 1.47 | 8.67 | gram |
Mettet fett | 0.70 | 4.13 | gram |
Alkohol | 0.43 % | | | |
Salt | 0.25 | 1.47 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 10.84 | Kr 63.92 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 2 359 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 9,54 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1. Hakk grønnsakene i små biter og legg dem over i en gryte med kjøttkraft, rødvin og de øvrige ingrediensene.
2. La det småkoke til sausen har kokt godt inn - ca. 30 minutter. Smak til med salt og pepper.
3. Smørstek soppen i en varm panne og dryss over salt og pepper. Hold soppen varm.
4. Brun biffene raskt på middels varme og la de ettersteke i ca. 5 minutter på svak varme. Steketiden bestemmes av hvordan vi vil ha kjøttet.
Server biffene med den stekte soppen, rognebærsausen og nykokte poteter.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matprat.no
(Intern: 2118968636)
Kategori:
Stekepanne
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-06-22
Oppdatert dato:2002-06-22
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift