Reinsdyrbiff med soppsaus inneholder
106 Kalorier,
1 g Karbo,
11 g Protein og
6 g Fett pr 100 gr
Reinsdyrbiff med soppsaus har beregnet å ha følgende allergener
Gluten, Melk, Soya, Spor-av-Peanøtter,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Reinsdyrbiff med soppsaus er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
3486 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Reinsdyrbiff med soppsaus!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 106.01 | 486.43 | Kcal |
Protein | 10.71 | 49.14 | gram |
Karbohydrat | 1.05 | 4.82 | gram |
Kostfiber | 0.82 | 3.76 | gram |
Fett | 6.37 | 29.23 | gram |
Mettet fett | 3.76 | 17.25 | gram |
Salt | 0.32 | 1.48 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 13.10 | Kr 60.11 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 835 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 3,96 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1. Stek biffene på middels varme, til de har fått en gyllen farge på begge sider. Etterstek biffene i ovnen på 200° C i ca. 5 minutter.
2. Rens løk og sopp og fres dem hele evt. delt i to i pannen på middels varme.
3. Ha ingrediensene til sausen rett i pannen og la det koke i 2-3 minutter.
4. Ta biffene ut av ovnen og la dem hvile i ca. 5 minutter.
5. Legg biffene i pannen med sopp, løk og saus og server med nykokte poteter til.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matprat.no
(Intern: 2118968637)
Kategori:
Stekepanne
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-06-22
Oppdatert dato:2002-06-22
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift