Reinsdyrsuppe fra Tana inneholder
53 Kalorier,
3 g Karbo,
6 g Protein og
2 g Fett pr 100 gr
Reinsdyrsuppe fra Tana har beregnet å ha følgende allergener
Spor-av-gluten,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Reinsdyrsuppe fra Tana er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,5 poeng fra 2 lesere
Lesere:
8624 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Reinsdyrsuppe fra Tana!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 53.34 | 408.46 | Kcal |
Protein | 5.98 | 45.79 | gram |
Karbohydrat | 3.41 | 26.11 | gram |
Kostfiber | 0.60 | 4.59 | gram |
Fett | 1.62 | 12.41 | gram |
Mettet fett | 0.63 | 4.82 | gram |
Salt | 0.58 | 4.47 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 5.96 | Kr 45.64 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 6 126 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 25,57 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Del kjøttet opp i serveringsstykker. Kok opp vannet, ha i salt og legg kjøttet i. La det koke, men skum godt. Legg lokk på kjelen. La kjøttet trekke eller småkoke i 1 1/2 time eller til det er mørt.
Skrell potetene og grønnsakene, skyll dem og skjær alt i terninger. Skjær flesket i tynne skiver. Tilsett flesk, røtter, poteter og havregryn i suppekjelen. Kok videre til suppen jevner seg. Den skal ikke være tykk. Ta eventuelt opp kjøttet når det er passe kokt, men hold det varmt. Smak til med salt og pepper.
Suppen serveres ved siden av kjøttet.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 13574)
Kategori:
Suppe
Land:
Norge
Fylke:
Finnmark
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2003-05-15
Oppdatert dato:2003-05-15
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift