Reinskav med eggerøre inneholder
186 Kalorier,
10 g Karbo,
12 g Protein og
10 g Fett pr 100 gr
Reinskav med eggerøre har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Gluten, Melk, Spor-av-melk, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Reinskav med eggerøre er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 2,5 poeng fra 2 lesere
Lesere:
4715 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Reinskav med eggerøre!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 185.71 | 427.45 | Kcal |
Protein | 12.43 | 28.61 | gram |
Karbohydrat | 9.94 | 22.88 | gram |
Kostfiber | 1.00 | 2.30 | gram |
Fett | 10.47 | 24.10 | gram |
Mettet fett | 5.30 | 12.20 | gram |
Salt | 0.53 | 1.23 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 11.43 | Kr 26.31 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 691 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 21,4 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Halvtin reinskavet. Rist loffen eller stek den i panne med litt smør.
Stek reinskavet hurtig i litt av matfettet i ganske varm panne, ca 5 minutter. Krydre med salt og pepper.
Pisk sammen egg, fløte, gressløk, litt salt og pepper. Ha røren i en panne med litt lettbrunet smør. Rør om med en tregaffel til eggestanden er passe fast.
Fordel eggestanden på loffskivene og legg reinskavet oppå. Garner med paprikastrimler.
Et lunchmåltid eller kveldsmåltid med salat.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 10720)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Gryterett
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-05-03
Oppdatert dato:2003-05-03
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift