Rigatoni con Sugo di Pomodore Invernale





Rigatoni con Sugo di Pomodore Invernale inneholder 123 Kalorier, 19 g Karbo, 3 g Protein og 3 g Fett pr 100 gr
Rigatoni con Sugo di Pomodore Invernale har beregnet å ha følgende allergener Gluten, Selleri, Spor-av-egg, Spor-av-melk, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Rigatoni con Sugo di Pomodore Invernale er: Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 6 porsjoner
1stkløk
1stkgulrot
1stang(stenger)selleri
4ssolivenolje
1feddhvitløkfedd i tynne skiver
noen blader av frisk basilikum, timian og oregano eller merian
2boks(er), á 400 g, hakkede, italienske plommetomater
1sstomatpure av soltørkede tomater
1tssukker
6sstør rød- eller hvitvin
350grrigatoni, tørket
1dashsalt
1dashnykvernet svart pepper
høvlet parmesan til servering


Annonse



Næringsdeklarasjon for Rigatoni con Sugo di Pomodore Invernale!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier122.63317.96Kcal
Protein3.348.66gram
Karbohydrat18.9149.03gram
Kostfiber1.995.16gram
Fett2.967.67gram
Mettet fett0.380.99gram
Alkohol0.43 %
Salt0.110.30gram
Pris på oppskriftenKr 2.61Kr 6.77Kroner
Hele oppskriften veier1 556 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Hakk løk, gulrot og selleri fint, enten i kjøkkenmaskin eller for hånd.

Varm opp olivenoljen i en mellomstor kjele, tilsett hvitløkskivene og surr over meget svak varme i 1-2 minutter.

Ha i hakkede grønnsaker og friske urter. La det surre over svak varme under stadig omrøring i 5-7 minutter til grønnsakene er myke og har fått litt farge.

Tilsett de hermetsike tomatene, tomatpuré og sukker, og rør så i vinen. Smak til med salt og pepper. Kok opp under omrøring og skru ned varmen så det småkoker. La det koke under lokk i ca 45 minutter, mens du rører av og til.

Kok pastaen etter anvisningen på pakken. Slå av vannet og hell den i en oppvarmet bolle. Smak til sausen, hell den over pastaen og bland godt. Serveres straks med høvlet parmesan ved siden av.

Du kan godt garnere litt med hakkede urter.

Om vinteren, når tomatene ikke er på sitt beste, lager italienerne denne sausen. Hermetiske tomater sammen med soffritto (en sautert blanding av hakket løk, gulrot, stilkselleri og hvitløk) og urter gir bedre smak til vinterens tomater.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 6137)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Pasta
Diett/allergi: Vegetarmat
Land: Italia
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2002-12-05
Oppdatert dato:2002-12-05
Lesere: 2815 totalt.

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6




Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Spagetti bolognese.Spagetti bolognese.
Denne retten har 101,79 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 15,7 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 0,95 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,1.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++







Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.