Ristet breiflabb med rødbet- og appelsinsaus inneholder
102 Kalorier,
5 g Karbo,
7 g Protein og
6 g Fett pr 100 gr
Ristet breiflabb med rødbet- og appelsinsaus har beregnet å ha følgende allergener
Fisk, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Ristet breiflabb med rødbet- og appelsinsaus er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 5,5 poeng fra 11 lesere
Lesere:
9091 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Ristet breiflabb med rødbet- og appelsinsaus!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 102.11 | 375.25 | Kcal |
Protein | 7.05 | 25.91 | gram |
Karbohydrat | 5.14 | 18.89 | gram |
Kostfiber | 0.62 | 2.28 | gram |
Fett | 5.79 | 21.28 | gram |
Mettet fett | 3.60 | 13.23 | gram |
Salt | 0.10 | 0.37 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 12.58 | Kr 46.23 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 470 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 20,13 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Denne fargerike og smakfulle fiskeretten ble demonstrert og servert for deltakerne på Stavanger Aftenbladets matkurs for leserne på Gastronomisk Institutt i fjor:
Skrell rødbetene og del dem i små terninger. Legg dem i en kasserolle med kaldt vann og kok opp. Hell av vannet. Press appelsinene, kok opp appelsinjuicen og kok den ned til halv mengde. Hell den over rødbetene. La det koke sammen til mesteparten av væsken er fordampet.
Pisk inn smøret og smak til med salt, pepper og evt sitronsaft. Del fisken i porsjonsstykker og stek i panne på sterk varme. Krydre med salt og pepper.Server med smørdampet spinat og kokte poteter til. Ferskt brød til.
Hvis du vil spare litt av arbeidet med fisken, kan den stekes på ene siden i god tid før, gjerne om morgenen hvis du skal servere den om kvelden. Legg stykkene med den ustekte siden ned på smurtstekeplate eller bakepapir. Sett den kaldt til en stund før den skal stekes ferdig slik:Varm stekeovnen til 180 grader. Sett ovnspannen med fiskestykkene inni og stek fisken ferdig 5-7 minutter.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Mat nyttig
(Intern: 1484)
Kategori:
Ovnsrett
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-09-13
Oppdatert dato:2002-09-13
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift