Rød sjømatcurry med pakchoy



Rød sjømatcurry med pakchoy oppskrift.
Fotograf: Rosemarie Pettersen
Igjen en thai inspirert curry. Her i rød versjon men ikke tørr.Vi brukte ørret og reker + dampet pak choy ved siden av.

Oppskriften inneholder 160 Kalorier, 12 g Karbo, 8 g Protein og 9 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Egg, Fisk, Gluten, Skalldyr,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Rød sjømatcurry med pakchoy er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar



Annonse




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
4dlkokosmelk
2,5dlkyllingbuljong
2ssred thai curry paste
2cmfersk ingefær hakket
1stkrød chili renset i biter
2ssfishsauce
2ssolje

Fisk og skalldyr

300grlaks i biter
16stkstore reker, scampi
1dashsalt og pepper
400grpak choy
4porsjon(er)nudler

Pynt

1håndfull(er)koriander til pynt, hakket




Kalorier og næringsinnhold i Rød sjømatcurry med pakchoy med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier160.19781.01Kcal
Protein7.9438.71gram
Karbohydrat12.3860.36gram
Kostfiber1.075.22gram
Fett8.5341.59gram
Mettet fett4.2620.77gram
Salt0.623.04gram
Pris på oppskriftenKr 8.65Kr 42.17Kr .-
Hele oppskriften veier1 950 totalt488 pr porsj pr stk gram

Fremgangsmåte:

Damp først pak choy til den er mør i vann i en gryte
Og kok ferdig nudler etter anvisning på pakke
Rens de rå rekene eller evt bruk kokte reker evt norske. Da skal de bare tilsettes helt på slutten.

Varm opp olje og ha i de 6 første ingrediensene. Rør rundt og la de surre i 5 minutter. Bruk evt en gryte her.
Ha i laksen og la den surre til den er kokt, 5 min. På slutten har du i ferdige rensede reker og smaker til med salt og pepper. Evt med litt sukker. La stå litt med lokket av og den tykner litt.

Helles i tallerkner med nudler og serveres med pak choy ved siden av. Pynt med koriander.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Rosemarie Pettersen
(Intern: 34942)
Tilberedningstid: 20-40 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Gryterett
Land: Thailand
Innlagt dato:2020-03-09
Oppdatert dato:2020-03-09
Lesere: 353 totalt.

Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Rød sjømatcurry med pakchoy.Rød sjømatcurry med pakchoy.
Denne retten har 160,19 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 12,38 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 8,53 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 8,65.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++







Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.