Røkt makrell med eggetomater inneholder
192 Kalorier,
1 g Karbo,
11 g Protein og
16 g Fett pr 100 gr
Røkt makrell med eggetomater har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Fisk, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Røkt makrell med eggetomater er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
2918 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Røkt makrell med eggetomater!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 192.16 | 688.45 | Kcal |
Protein | 10.99 | 39.37 | gram |
Karbohydrat | 1.10 | 3.94 | gram |
Kostfiber | 0.53 | 1.90 | gram |
Fett | 15.86 | 56.82 | gram |
Mettet fett | 5.67 | 20.31 | gram |
Salt | 2.86 | 10.26 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 7.33 | Kr 26.26 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 433 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 2,28 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Skjær noen snitt i skinnet på fisken og pensle den med olje.
Pakk fisken i aluminiumsfolie og legg pakken i ildfast fat.
Skjær et lokk av tomatene. Hul dem ut, sett dem på hodet en stund slik at all væsken renner ut. Dryss dem med salt og pepper.
Pisk sammen egg og fløte. Smak til med salt, muskat og reven ost.
Fyll ostemassen i tomatene og sett dem ved siden av fisken i fatet.
Sett fatet i varm ovn til ostemassen er stivnet og delikat gyllen.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 11261)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Ovnsrett
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-05-04
Oppdatert dato:2003-05-04
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift