Rosastekt villand inneholder
305 Kalorier,
4 g Karbo,
10 g Protein og
24 g Fett pr 100 gr
Rosastekt villand har beregnet å ha følgende allergener
Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Rosastekt villand er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Rosastekt villand!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 305.05 | 919.88 | Kcal |
Protein | 10.04 | 30.28 | gram |
Karbohydrat | 3.80 | 11.46 | gram |
Kostfiber | 1.03 | 3.11 | gram |
Fett | 24.45 | 73.73 | gram |
Mettet fett | 7.73 | 23.31 | gram |
Alkohol | 3.94 % | | | |
Salt | 0.20 | 0.59 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 18.76 | Kr 56.57 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 206 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 4,98 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Skjær rutemønster i fettet på andebrystene. Brun dem i olivenolje tilsatt litt smør på sterk varme. Legg dem så over i en langpanne, og stek dem ferdig i ovn ved 225 C i ca 3 minutter.
Kok ut pannen med portvin, og tilsett kirsebær og usaltet smør. Smak til med salt og pepper.
Kok linser sammen med valgfrie grønnsaker i ca 15 minutter. Vannet skal dekke linsene godt. Sil blandingen, og stek den i smør sammen med sjalottløk, gulrot og gressløk. Smak til med salt og pepper.
Anrett linseblandingen på tallerkener, og legg andebrystene over. Avslutt med frisk basilikum.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 7973)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Ovnsrett
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-04-21
Oppdatert dato:2003-04-21
Lesere:
4577 totalt.
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift