Saftig sjokoladekake inneholder
391 Kalorier,
22 g Karbo,
10 g Protein og
28 g Fett pr 100 gr
Saftig sjokoladekake har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Melk, Nøtter, Spor-av-egg, Spor-av-gluten, Spor-av-nøtter, Spor-av-Peanøtter, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Saftig sjokoladekake er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3,5 poeng fra 2 lesere
Lesere:
7966 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Saftig sjokoladekake med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 391.08 | 3 162.43 | 197.65 | Kcal |
Protein | 10.22 | 82.64 | 5.17 | gram |
Karbohydrat | 21.63 | 174.91 | 10.93 | gram |
Kostfiber | 2.77 | 22.40 | 1.40 | gram |
Fett | 28.34 | 229.17 | 14.32 | gram |
Alkohol | 0.44 % | 3.56 | 0.22 | gram |
Mettet fett | 11.21 | 90.65 | 5.67 | gram |
Salt | 0.29 | 2.37 | 0.15 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 6.50 | Kr 52.56 | Kr 3.29 | .- |
Hele oppskriften veier | 809 totalt | 809 pr porsj | 51 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 22,12 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 16
stykker
Brekk sjokoladen i biter og smelt den i smøret ved svak varme. Ikke rør i sjokoladen før den er helt smeltet. Sett kjelen til side og avkjøl. Rør inn eggeplommer, malte mandler og konjakk. Ha eggehvitene i en bolle med ørlite salt. Dryss i sukker litt etter litt og pisk til den er stiv. Bland litt av eggehvitene med sjokoladeblandingen og vend forsiktig inn resten.
Smør en springform, 24 cm i diameter, med smør og dekk bunnen med bakepapapir. Stek kaken ved 170 °C i ca. 30 minutter. Avkjøl i formen. Server kaken med crème fraîche, et dryss av kakao og høvlet sjokolade (bruk en rotskreller på romtemperert sjokolade og høvle små krøller).
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Kylling.no
(Intern: 39)
Kategori:
Sjokoladekake
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-07-01
Oppdatert dato:2002-07-01
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift