Fotograf:Arla Foods Ovnsbakt squash i salat er kjempegodt, og i denne oppskriften lager vi en deilig salat med squash og Apetina-ost. Legg til ovnsbakt squash neste gang du lager salat!
Salat med ovnsbakt squash passer til de fleste retter, men den passer spesielt godt til laks, lam og ribbe. Squashsalat kan fint spises som en hovedrett også med godt brød eller foccacia til.
Husk: Ovnsbakt squash som er godt krydret gir mer smak til salaten!
- Forvarm ovnen til 225 °C.
- Skjær squash i tynne skiver.
- Rør sammen harissa, honning og olje.
- Bland inn squash, og legg skivene på en stekeplate dekket med stekepapir.
- Salt og stek squashen midt i ovnen til den begynner å bli brun, cirka 15-20 minutter.
- Plasser squash og bønnespirer på et serveringsfat.
- Strø over med smuldret Apetina-ost og pynt med mynte.
Og slik har du laget smakfull squashsalat. Vel bekomme!
Alternativ servering
Server squashsalat med et stykke kjøtt eller fisk og ferskt brød for et komplett måltid.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Arla Foods
(Intern: 34637)
Tilberedningstid:
20-40 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori:
Salat Diett/allergi:
Vegetarmat Innlagt dato:2019-04-04
Oppdatert dato:2019-04-04