Saltkjøttlapskaus inneholder
95 Kalorier,
6 g Karbo,
4 g Protein og
6 g Fett pr 100 gr
Saltkjøttlapskaus har beregnet å ha følgende allergener
Selleri,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Saltkjøttlapskaus er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4 poeng fra 4 lesere
Lesere:
10517 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Saltkjøttlapskaus!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 94.58 | 410.57 | Kcal |
Protein | 4.21 | 18.28 | gram |
Karbohydrat | 6.24 | 27.09 | gram |
Kostfiber | 1.64 | 7.12 | gram |
Fett | 5.50 | 23.88 | gram |
Mettet fett | 2.33 | 10.11 | gram |
Salt | 0.77 | 3.33 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 3.98 | Kr 17.28 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 4 341 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 26,39 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Vann ut det salte kjøttet natten over.
Kok alt kjøttet i vann til det er nesten mørt, ca 1 time. Ta opp og avkjøl.
Kutt poteter og grønnsaker i 8 mm terninger, og kok dem i den salte kjøttkraften.
Kutt opp kjøttet i like store terninger som grønnsakene, og bland kjøttet med disse.
Smak lapskausen til med salt og pepper og server med flatbrød.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 11056)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Gryterett
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-05-04
Oppdatert dato:2003-05-04
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift