Fotograf:
Norges sjømatråd
Seifilet med sprø topp inneholder
132 Kalorier,
8 g Karbo,
10 g Protein og
6 g Fett pr 100 gr
Seifilet med sprø topp har beregnet å ha følgende allergener
Fisk, Melk, Sesam, Spor-av-egg, Spor-av-gluten,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Seifilet med sprø topp er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,5 poeng fra 2 lesere
Lesere:
5446 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Seifilet med sprø topp!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 132.15 | 474.35 | Kcal |
Protein | 10.08 | 36.18 | gram |
Karbohydrat | 7.92 | 28.43 | gram |
Kostfiber | 1.32 | 4.74 | gram |
Fett | 6.39 | 22.94 | gram |
Mettet fett | 1.31 | 4.70 | gram |
Salt | 0.25 | 0.88 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 5.11 | Kr 18.34 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 436 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 23,97 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Sett stekeovnen på 180 grader.
Kok pasta eller ris etter ønske.
Smør en ildfast form. Legg skinn og beinfri stykker av fisk i formen. Dryss salt og pepper over.
Bland sammen revet ost, finhakket persille og sesamfrø. Fordel blandingen over fisken.
Stek fiske i stekeovn ved 180 grader i ca 15 minutter. Små fiskestykker trenger kortere tid.
Pastasaus:
Surr løk og hvitløk i olje eller smør til løken er myk. Tilsett de grovhakkede tomatene og tørket basilikum.
Kok noen minutter og smak til med salt, pepper og litt sukker. Tilsett frisk basilikum.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Norges sjømatråd
(Intern: 23519)
Kategori:
Ovnsrett
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2007-03-11
Oppdatert dato:2007-03-11
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift