Fotograf:
Mathias Disen
Hey, hey Sunshine inneholder
136 Kalorier,
9 g Karbo,
6 g Protein og
8 g Fett pr 100 gr
Hey, hey Sunshine har beregnet å ha følgende allergener
Fisk, Melk, Spor-av-egg, Spor-av-gluten,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Hey, hey Sunshine er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
3814 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Hey. hey Sunshine!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 135.51 | 895.72 | Kcal |
Protein | 6.45 | 42.63 | gram |
Karbohydrat | 8.50 | 56.19 | gram |
Kostfiber | 1.09 | 7.20 | gram |
Fett | 8.17 | 54.00 | gram |
Mettet fett | 3.61 | 23.86 | gram |
Salt | 0.32 | 2.11 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 5.84 | Kr 38.60 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 2 644 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 24,46 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Oppskriften er kreert av Mathias Disen fra Oslo og er et bidrag til "Årets amatørkokk 2006". Sei er hovedråvaren i konkurransen.
Del seifileten i fire like store deler på langs. Gni inn med sitronsaft og salte og peppre.
Fjern skall og sten fra mangoen, snitt den opp i strimler og bland med med hakket fersk chili, tvist litt sitron over og bland forsiktig.
Stek pancetta-skivene brune.
Legg seifiletene utover et brett, legg på mango- og chiliblandingen og rull sammen. Legg et bånd med stekt Pancetta rundt seifiletene og fest med en cocktailpinne i tre.
Skrell jordskokken, del den opp i biter og kok i melken til den er mør.
Hell av melken, la den dampe av litt, ha i smør, fløte og trøffelolje mens du moser med en stavmikser. Salte og peppre.
Snitt et kryss i tomatene og legg de i kokende vann i ca 1 min. Ha de over i en bolle med iskaldt vann.
Flå tomatene, del dem i to og fjern innmaten og stilkfestet. Skær tomatene i avlange skiver. Legg skivene i aliminiumsfolie, hell olivenolje over, strø med sukker, salt og pepper. Stekes i ovnen ved 200 grader i ca. 30 minutter.
Fisken bakes i ovn ved 200 grader i ca. 10 min.
Server fisken med litt Parmesan på toppen av mango/chili blandingen, jordskokkpure i en sirkel rundt og de bakte tomatskivene langs ytterkanten av jordskokkspureen.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Norges sjømatråd
(Intern: 23506)
Kategori:
Ovnsrett
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2007-03-25
Oppdatert dato:2007-03-25
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift