Fotograf:
Norges sjømatråd
Asiatisk sei med grønnsakwok inneholder
98 Kalorier,
7 g Karbo,
8 g Protein og
4 g Fett pr 100 gr
Asiatisk sei med grønnsakwok har beregnet å ha følgende allergener
Fisk, Gluten, Soya, Spor-av-egg, Spor-av-gluten, Spor-av-Peanøtter,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Asiatisk sei med grønnsakwok er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,7 poeng fra 3 lesere
Lesere:
6425 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Asiatisk sei med grønnsakwok!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 98.23 | 489.68 | Kcal |
Protein | 7.56 | 37.69 | gram |
Karbohydrat | 7.08 | 35.29 | gram |
Kostfiber | 1.79 | 8.92 | gram |
Fett | 4.01 | 19.99 | gram |
Mettet fett | 0.70 | 3.49 | gram |
Salt | 0.27 | 1.33 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 4.89 | Kr 24.38 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 994 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 28,83 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Sett stekeovnen på 180 grader.
Kok risen etter anvisning på pakken.
Skjær fiskefileten i serveringsstykker og legg dem i en smurt ildfast form.
Rør sammen ingrediensene til sausen og hell blandingen over fisken i formen.
Stekes i stekeovn ved 180 grader til fisken er ferdig, ca 15 minutter.
Grønnsakwok:
Varm oljen i wokpannen til den er god og varm. Ha i grønnsakene og stek dem raskt 2-3 minutter. Dryss salt og pepper over og server.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Norges sjømatråd
(Intern: 23526)
Kategori:
Ovnsrett
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2007-03-11
Oppdatert dato:2007-03-11
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift