Fotograf:
Norges sjømatråd
Ovnsbakt sei med grillsaus inneholder
173 Kalorier,
11 g Karbo,
8 g Protein og
11 g Fett pr 100 gr
Ovnsbakt sei med grillsaus har beregnet å ha følgende allergener
Fisk, Gluten, Sennep, Spor-av-egg, Spor-av-gluten, Spor-av-melk, Spor-av-soya, Spor-av-sulfitt, Sulfitt,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Ovnsbakt sei med grillsaus er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
3615 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Ovnsbakt sei med grillsaus!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 172.50 | 773.94 | Kcal |
Protein | 7.56 | 33.92 | gram |
Karbohydrat | 11.32 | 50.79 | gram |
Kostfiber | 1.24 | 5.56 | gram |
Fett | 10.50 | 47.11 | gram |
Mettet fett | 1.88 | 8.43 | gram |
Salt | 0.32 | 1.45 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 5.12 | Kr 22.97 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 795 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 26,24 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Sett stekeovnen på 180 grader.
Smelt margarinen/smøret til sausen og bland inn resten av ingrediensene til grillsausen.
Skjær seifilet i passe stykker og pensle dem med grillsausen.
Legg seien i en ildfast form og stek i stekeovn 10-12 minutter ved 180 grader.
Pensle flere ganger med grillsausen mens fisken steker.
Server fisken med potetsalat, en frisk salat og brød ved siden av.
Potetsalat:
Skrell potetene, skjær dem i skiver og kok dem. Bland sammen ingrediensene til dressingen og smak til med salt og pepper.Hell dressingen over potetene og bland forsiktig.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Norges sjømatråd
(Intern: 23522)
Kategori:
Ovnsrett
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2007-03-11
Oppdatert dato:2007-03-11
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift