Sennepsgratinerte kyllinglår med bakte poteter inneholder
141 Kalorier,
6 g Karbo,
10 g Protein og
8 g Fett pr 100 gr
Sennepsgratinerte kyllinglår med bakte poteter har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Melk, Sennep,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Sennepsgratinerte kyllinglår med bakte poteter er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
2390 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Sennepsgratinerte kyllinglår med bakte poteter!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 141.23 | 486.28 | Kcal |
Protein | 10.18 | 35.05 | gram |
Karbohydrat | 6.25 | 21.52 | gram |
Kostfiber | 0.81 | 2.79 | gram |
Fett | 8.21 | 28.27 | gram |
Mettet fett | 2.78 | 9.57 | gram |
Salt | 1.20 | 4.14 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 4.18 | Kr 14.39 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 689 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 17,7 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Vend kyllinglårene først i sammenvispet egg og sennep, og deretter i strøkavring. Dryss over salt og nykvernet sort pepper. Legg lårene i et smurt, stort ildfast fat eller en langpanne. Skrubb potetene. Skjær et kryss i toppen, pakk dem inn i aluminiumsfolie og legg potetene i formen sammen med kyllinglårene.
Sett formen i ovnen ved 180 °C i ca. 45 minutter. Server sennepsgratinerte kyllinglår og bakte poteter med en frisk salat til.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Kylling.no
(Intern: 2118968289)
Kategori:
Ovnsrett
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-05-23
Oppdatert dato:2002-05-23
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift