Shahi Korma inneholder
166 Kalorier,
3 g Karbo,
10 g Protein og
12 g Fett pr 100 gr
Shahi Korma har beregnet å ha følgende allergener
Melk, Nøtter,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Shahi Korma er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,5 poeng fra 2 lesere
Lesere:
6388 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Shahi Korma!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 166.28 | 736.04 | Kcal |
Protein | 10.28 | 45.50 | gram |
Karbohydrat | 2.87 | 12.70 | gram |
Kostfiber | 1.49 | 6.60 | gram |
Fett | 12.30 | 54.45 | gram |
Mettet fett | 3.60 | 15.94 | gram |
Salt | 0.11 | 0.49 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 9.76 | Kr 43.20 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 771 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 6,9 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Rens, vask og tørk kjøttet. Mos korianderfrø, 1 løk . Mandler og hvitløk. Mariner kjøttet i denne blandingen for minst 2 timer. Varm olje og stek de resterende løken i ringer. Sett til side.
Ha i kjøttet og brun det godt. Ha i ca 2 dl vann og la det surre til det nesten er kokt. Ha i salt og pepper. La det stå litt uten lokk. Ha så i pisket yoghurt og stek noen minutter. Ha i reten av løken.
Pisk fløten og hell over. Ha i bløtlagt safran som er malt. Ha i garam masala. Rør alt sammen. Bak dette i stekeovnen på svak varme i ca 30 minutter. Server med hakkede koriander blader og ris.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 14729)
Kategori:
Ovnsrett
Land:
India
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2003-07-16
Oppdatert dato:2003-07-16
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift