Sjokoladekake med hvit sjokolademousse inneholder
370 Kalorier,
39 g Karbo,
5 g Protein og
21 g Fett pr 100 gr
Sjokoladekake med hvit sjokolademousse har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Gluten, Melk, Soya, Spor-av-egg, Spor-av-gluten, Spor-av-nøtter, Spor-av-Peanøtter, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Sjokoladekake med hvit sjokolademousse er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,5 poeng fra 2 lesere
Lesere:
7929 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Sjokoladekake med hvit sjokolademousse med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 370.22 | 5 298.81 | 529.88 | Kcal |
Protein | 5.24 | 75.00 | 7.50 | gram |
Karbohydrat | 38.67 | 553.47 | 55.35 | gram |
Kostfiber | 1.35 | 19.32 | 1.93 | gram |
Fett | 21.32 | 305.14 | 30.51 | gram |
Mettet fett | 13.25 | 189.64 | 18.96 | gram |
Salt | 0.26 | 3.76 | 0.38 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 6.48 | Kr 92.75 | Kr 9.27 | .- |
Hele oppskriften veier | 1 431 totalt | 1 431 pr porsj | 143 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 41,78 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 10
stykker
Bunn:
Smør en springform med smør. Pisk eggene lyse og luftige med sukker. Smelt sjokoladen over vannbad, avkjøl den litt og pisk den i eggemassen. Smelt smøret i vannet. Sikt mel, maisstivelse og bakepulver og vend det i deigen sammen med vann og smør. Deigen helles i den forberedte form og bunnen bakes i ca. 35 minutter ved 180 grader, til kaken føles fast. Avkjøl bunnen på en rist.
Glassur:
Smelt sjokoladen og rør smør, melis og melk i. Fordel det over hele kaken og dryss med kokosmel. Når glasuren er fast, deles kaken i tre bunner.
Fyll:
Smelt sjokoladen i vannbad med 1/2 dl. fløte. Pisk resten av fløten og vend sjokoladeblandingen i, når den er litt avkjølet. Legg fyllet innimellom to av bunnene og på toppen av den øverste. Skjær den siste bunn ut i åtte deler og stikk seks av stykkene ned i fyllet med et jordbær under hver, så de hviler litt skævt. Sett kaken kaldt, inntil den skal serveres.
Tips:
Denne kake kan godt lages dagen i forveien.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Alletiders kogebog
(Intern: 22099)
Kategori:
Sjokoladekake
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2006-05-27
Oppdatert dato:2006-05-27
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift