Skalldyrsalat med agurk



Skalldyrsalat med agurk inneholder 44 Kalorier, 1 g Karbo, 8 g Protein og 1 g Fett pr 100 gr
Skalldyrsalat med agurk har beregnet å ha følgende allergener Bløtdyr, Fisk, Selleri, Skalldyr, Spor-av-skalldyr,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Skalldyrsalat med agurk er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere: 2544 totalt.

Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 6 porsjoner
200grblekksprutringer
0,66dlsitronsaft
1bit(er)sitrongressrot
200grfilet av hvitfisk
2stkslangeagurker
1stang(stenger)stangselleri
200grreker små, kokte og skrelte
200grmuslinger fra boks, avrent
1stkløk, hakket
1stk literød chili uten frø, hakket
2ssmynte, hakket
1tshvitløk, hakket
2ssvårløk, hakket
0,66dlfiskesaus
sukker
salatblader




Næringsdeklarasjon for Skalldyrsalat med agurk!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier44.10133.76Kcal
Protein7.9824.20gram
Karbohydrat1.344.06gram
Kostfiber0.712.15gram
Fett0.601.82gram
Mettet fett0.090.27gram
Salt1.093.32gram
Pris på oppskriftenKr 8.11Kr 24.60Kroner
Hele oppskriften veier1 820 gr totalt gram
Energiprosent fra karbo12,15 %LavkarboHva betyr dette?

Fremgangsmåte:

Blekksprutringene legges i kokende lettsaltet vann med 2 ss sitronsaft og sitrongress i 30 sekunder. Ta det så opp. Tilsett fisk og kok i 2 minutter. Ta opp og avrennes. Skjær i små terninger.

Skrell agurkene og del dem på langs. Fjern frøene med en teskje og skjær agurkene i meget tynne skiver.

Bland blekksprut, fisk, agurk, selleri, reker og muslinger i en salatbolle.

I en mindre bolle blandes de resterende ingrediensene, bortsett fra salatbladene. Krydre med sukker og krydder etter smak.

Dressingen helles over salaten og den blandes lett.

Legg salatblader på et serveringsfat og legg skalldyrsalaten på toppen. Pynt med hakkede peanøtter.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 6211)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Salat
Land: Thailand
Innlagt dato:2003-02-06
Oppdatert dato:2003-02-06


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.