Fotograf:
Mat.no
Skotsk fruktkake med whisky inneholder
368 Kalorier,
39 g Karbo,
6 g Protein og
17 g Fett pr 100 gr
Skotsk fruktkake med whisky har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Gluten, Melk, Nøtter, Spor-av-gluten,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Skotsk fruktkake med whisky er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 5,3 poeng fra 6 lesere
Lesere:
10844 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Skotsk fruktkake med whisky med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 367.99 | 6 819.35 | 568.28 | Kcal |
Protein | 5.76 | 106.74 | 8.90 | gram |
Karbohydrat | 39.08 | 724.21 | 60.35 | gram |
Kostfiber | 2.92 | 54.11 | 4.51 | gram |
Fett | 16.53 | 306.32 | 25.53 | gram |
Alkohol | 4.86 % | 90.06 | 7.51 | gram |
Mettet fett | 5.84 | 108.22 | 9.02 | gram |
Salt | 0.24 | 4.43 | 0.37 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 13.77 | Kr 255.18 | Kr 21.26 | .- |
Hele oppskriften veier | 1 853 totalt | 1 853 pr porsj | 154 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 42,47 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 12
stykker
Del coctailbær og dadler i biter. Grovhakk valnøttene. La alt trekke i whisky (Lattella) natten over. Rør smør og sukker hvitt.
Tilsett én og én eggeplomme og rør godt mellom hver. Bland bakepulver og muskat i melet og tilsett sammen med frukt/nøtteblandingen. Visp eggehvitene stive og skjær dem forsiktig inn i røren. Hell røren i en godt smurt form, gjerne hjerte- eller stjerneform, og stek den.
Avkjøles på rist. Kaken er svært holdbar dersom den oppbevares kjølig uten å fryses.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Mat.no
(Intern: 2118968570)
Kategori:
Kaker
Land:
Skottland
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2002-05-29
Oppdatert dato:2002-05-29
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift