Fotograf:
Brodogkorn.no
Kaken er inspirert av fargene i flagget. Bunnen er laget av sukkerbrød smaksatt med blåbær og bringebær. Kaken er fylt og dekket med ostekrem og pyntet med friske bær, sjokolade og peppermynte. Oppskriften inneholder
342 Kalorier,
32 g Karbo,
4 g Protein og
22 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener
Egg, Gluten, Melk, Spor-av-gluten,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Rødt, hvitt og blått kake er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
3528 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Rødt. hvitt og blått kake med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 342.45 | 11 557.76 | 963.15 | Kcal |
Protein | 4.37 | 147.49 | 12.29 | gram |
Karbohydrat | 32.27 | 1 089.12 | 90.76 | gram |
Kostfiber | 1.15 | 38.81 | 3.23 | gram |
Fett | 21.51 | 725.97 | 60.50 | gram |
Mettet fett | 12.98 | 438.08 | 36.51 | gram |
Salt | 0.53 | 18.01 | 1.50 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 4.28 | Kr 144.45 | Kr 12.04 | .- |
Hele oppskriften veier | 3 375 totalt | 3 375 pr porsj | 281 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 37,69 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 12
stykker
Rød bunn:
1. Rør smør og sukker hvitt. Tilsett ett og ett egg til alle er blandet godt inn.
2. Rør inn bringebærsyltetøy og rød kakefarge. Vend inn melet og resten av de tørre ingrediensene.
3. Fordel røren i en smurt 24 cm springform og stek på 150 °C i 50-60 minutter.
Blå bunn:
4. Rør smør og sukker hvitt. Tilsett ett og ett egg til alle er blandet godt inn.
5. Rør inn blåbærsyltetøy og blå kakefarge. Vend inn melet og resten av de tørre ingrediensene.
6. Fordel røren i en smurt springform på 24 cm og stek på 150 °C i 50-60 minutter. Avkjøl på rist.
Ostekrem:
7. Bland alle ingrediensene sammen til en myk krem.
Montering:
8. Del den røde kakebunnen i to, og start med å legge en rød bunn nederst. Dekk den med ostekrem og legg på den blå bunnen. Dekk med ostekrem igjen før du legger på den andre røde bunnen. Dekk til slutt hele kaken med ostekrem og pynt med bær, sjokolade eller strøssel.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Brodogkorn.no
(Intern: 31411)
Tilberedningstid:
60 min +
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Kaker
Innlagt dato:2014-05-16
Oppdatert dato:2014-05-16
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift