Fotograf:
Kylling.no
Kake med smak av sommer inneholder
172 Kalorier,
20 g Karbo,
4 g Protein og
8 g Fett pr 100 gr
Kake med smak av sommer har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Gluten, Melk, Spor-av-melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Kake med smak av sommer er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3,2 poeng fra 5 lesere
Lesere:
8251 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Kake med smak av sommer med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 171.62 | 4 106.01 | 342.17 | Kcal |
Protein | 3.56 | 85.17 | 7.10 | gram |
Karbohydrat | 20.01 | 478.74 | 39.89 | gram |
Kostfiber | 1.14 | 27.27 | 2.27 | gram |
Fett | 8.34 | 199.53 | 16.63 | gram |
Mettet fett | 4.68 | 111.97 | 9.33 | gram |
Salt | 0.09 | 2.09 | 0.17 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 5.43 | Kr 129.91 | Kr 10.83 | .- |
Hele oppskriften veier | 2 393 totalt | 2 393 pr porsj | 199 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 46,63 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 12
stykker
Bland alt til sukkerlaken og la den koke ca. 10 minutter eller slik at den tykner.
Legg gelatinplatene i kaldt vann ca. 10 minutter. Klem ut vannet og smelt gelatinen i 1/4 dl kokende varmt vann. Kjør rensede jordbær og sukkerlake i foodprocessor. Rør inn smeltet gelatin og la stå til det har tyknet litt.
Visp fløte og rømme til krem og vend forsiktig inn jordbærpureen.
Legg et tynt lag sukkerbrød i bunnen av en rund kakeform.
Hell blandingen over sukkerbrødet og sett i fryseboksen 1-2 timer. Server kaken pyntet med masse friske bær.
Kaken kan serveres som iskake hvis den blir stående lenge i fryseboksen. Da er det imidlertid viktig at den får stå 1-2 timer i kjøleskapet slik at den blir passe spisemyk.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Kylling.no
(Intern: 17799)
Kategori:
Kaker
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2004-05-21
Oppdatert dato:2004-05-21
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift