Fotograf:
Kylling.no
Nyperosens skjønnhet inneholder
294 Kalorier,
30 g Karbo,
6 g Protein og
16 g Fett pr 100 gr
Nyperosens skjønnhet har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Gluten, Melk, Nøtter, Spor-av-gluten,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Nyperosens skjønnhet er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
5423 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Nyperosens skjønnhet med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 294.08 | 4 390.66 | 365.89 | Kcal |
Protein | 6.42 | 95.85 | 7.99 | gram |
Karbohydrat | 30.16 | 450.29 | 37.52 | gram |
Kostfiber | 1.07 | 15.98 | 1.33 | gram |
Fett | 16.18 | 241.57 | 20.13 | gram |
Mettet fett | 5.74 | 85.70 | 7.14 | gram |
Salt | 0.17 | 2.52 | 0.21 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 6.26 | Kr 93.46 | Kr 7.79 | .- |
Hele oppskriften veier | 1 493 totalt | 1 493 pr porsj | 124 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 41,02 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 12
stykker
Mal valnøttene. Bland med melis. Stivpisk eggehvitene og skjær dem forsiktig inn. Stek i smurt form, 24 cm i diameter, ved 160 °C i 30-40 minutter.
Pisk egg og sukker til stiv eggedosis. Sikt sammen mel og bakepulver og rør det forsiktig inn i eggedosisen. Stek i smurt form, 24 cm i diameter, ved 160 °C i 10-15 minutter.
Legg gelatinplatene i kaldt vann i ca. 5 minutter. Visp eggedosis av egg og sukker. Bland inn nypemarmeladen. Bland så inn pisket kremfløte. Hell vannet fra gelatinplatene og løs dem opp i 1/2 dl kokende vann. Hell den oppløste gelatinen i blandingen med eggedosis og krem.
Legg valnøttbunnen tilbake i formen og dynk med portvin. Lag fromasjen og hell den over bunnen i formen. Legg sukkerbrødet på toppen. La kaken stå til fromasjen er stivnet. Dekk så kaken med pisket krem og pynt den med nyperoser av marsipan.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Kylling.no
(Intern: 17899)
Kategori:
Kaker
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2004-06-02
Oppdatert dato:2004-06-02
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift