Fotograf:
Karl Ture Sagen
Pasjonsfruktmousse med rørte bringebær og kokosdaquoise inneholder
244 Kalorier,
34 g Karbo,
4 g Protein og
10 g Fett pr 100 gr
Pasjonsfruktmousse med rørte bringebær og kokosdaquoise har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Melk, Spor-av-gluten,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Pasjonsfruktmousse med rørte bringebær og kokosdaquoise er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 2 lesere
Lesere:
9276 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Pasjonsfruktmousse med rørte bringebær og kokosdaquoise!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 244.14 | 10 597.87 | Kcal |
Protein | 3.68 | 159.75 | gram |
Karbohydrat | 34.05 | 1 478.08 | gram |
Kostfiber | 1.70 | 73.80 | gram |
Fett | 9.98 | 433.22 | gram |
Mettet fett | 7.51 | 326.00 | gram |
Salt | 0.12 | 5.28 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 7.58 | Kr 329.04 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 4 341 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 55,78 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Pasjonsfruktmousse
Press pasjonsfrukten og bland med juicen. Varmes og blandes med bløyte og smeltet gelatin. Temperatur ca 30 grader. Vend inn kald italiensk marengs og krem til slutt.
Kokosdaquoise
Visp sukker og eggehvite til marengs. Bland halve melisen med mandelmel, kokos og kokosmel. Rør inn den andre halvdelen av melisen i marengsen og så bland de to elementene til en
glatt masse, men ikke for mye så luften går ut. Sprøytes på silikon eller bakepapir 2 cm i diameter mindre en ønsket mål
på kake. Stekes 190 grader i 15 minutter.
Montering
Legg daquoisen i en ring som ønsket, sprøyt et lag med moussen så det dekker ca 1/3 av ringen. Så legges bringebærene i. Her kan man, hvis man ønsker, ha en biskuitbunn som er dynket med god punch. Hell på
resten av moussen og stryk opp. Kaken fryses og glaseres, deretter dekoreres etter ønske.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Morten Carlson
(Intern: 25134)
Oppskriften er
vanskelig å tilberede
Kategori:
Kaker
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2008-06-16
Oppdatert dato:2008-06-16
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift