Fotograf:Studio Dreyer Hensley Skal du ha selskap til helgen? Da bør du prøve denne enkle og raske oppskriften med snøkrabbe som forrett. Server den med tomatsalsa og brød.
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Snøkrabbe naturell med tomatsalsa!
Navn
Verdi pr 100 g
Verdi pr porsjon
Enhet
Kalorier
115.52
635.71
Kcal
Protein
8.94
49.20
gram
Karbohydrat
13.01
71.59
gram
Kostfiber
1.26
6.93
gram
Fett
2.80
15.41
gram
Mettet fett
0.38
2.09
gram
Salt
0.74
4.05
gram
Pris på oppskriften
Kr 10.38
Kr 57.12
Kroner
Hele oppskriften veier
2 201
gr totalt
gram
Fremgangsmåte:
Del snøkrabbebeinene i biter i leddene, og del deretter bitene i to på langsiden slik at kjøttet kommer frem. Bruk enten en skarp kniv med litt tyngde i, eller en skarp saks.
Tomatsalsa
Skjær cherrytomat i båter, finhakk rødløk og gressløk, og press saften av sitron.
Fres cherrytomat, rødløk og gressløk i rapsolje i et par minutter.
Kjør det til en jevn masse i en blender, eller med en stavmikser.
Ha i sitronsaft og olivenolje, og bland godt sammen.
Smak til med salt og pepper.
Server snøkrabbe med tomatsalsa og brød.
Tips: Bruk en liten kniv eller fingrene til å skrape ut krabbekjøttet fra beinene.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Norges sjømatråd
(Intern: 32393)
Tilberedningstid:
10-20 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori:
Kokt/dampet Innlagt dato:2016-06-04
Oppdatert dato:2016-06-04
Lesere: 1524 totalt.