Fotograf:Studio Dreyer-Hensley Skal du ha selskap til helgen? Da bør du prøve denne enkle og raske oppskriften med snøkrabbe som forrett. Server den med tomatsalsa og brød.
Del snøkrabbebeinene i biter i leddene, og del deretter bitene i to på langsiden slik at kjøttet kommer frem. Bruk enten en skarp kniv med litt tyngde i, eller en skarp saks.
Tomatsalsa
Skjær cherrytomat i båter, finhakk rødløk og gressløk, og press saften av sitron.
Fres cherrytomat, rødløk og gressløk i rapsolje i et par minutter.
Kjør det til en jevn masse i en blender, eller med en stavmikser.
Ha i sitronsaft og olivenolje, og bland godt sammen.
Smak til med salt og pepper.
Server snøkrabbe med tomatsalsa og brød.
Tips: Bruk en liten kniv eller fingrene til å skrape ut krabbekjøttet fra beinene.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Norges sjømatråd
(Intern: 32393)
Tilberedningstid:
10-20 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori:
Kokt/dampet Innlagt dato:2016-06-04
Oppdatert dato:2016-06-04