Snøkrabbe naturell med tomatsalsa



Snøkrabbe naturell med tomatsalsa oppskrift.
Fotograf: Studio Dreyer-Hensley
Skal du ha selskap til helgen? Da bør du prøve denne enkle og raske oppskriften med snøkrabbe som forrett. Server den med tomatsalsa og brød.

Oppskriften inneholder 116 Kalorier, 13 g Karbo, 9 g Protein og 3 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Gluten, Spor-av-melk, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Snøkrabbe naturell med tomatsalsa er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere: 2020 totalt.

Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
800grsnøkrabbebein, kokt

Tomatsalsa

25stkcherrytomat
2stkrødløk
2ssgressløk, frisk
0,5stksitron
2ssrapsolje
2ssolivenolje
1dashsalt og pepper

Tilbehør

12skive(r)loff




Næringsdeklarasjon for Snøkrabbe naturell med tomatsalsa!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier116.20639.45Kcal
Protein9.0549.80gram
Karbohydrat13.0171.59gram
Kostfiber1.478.09gram
Fett2.7815.30gram
Mettet fett0.382.09gram
Salt0.744.05gram
Pris på oppskriftenKr 10.38Kr 57.12Kroner
Hele oppskriften veier2 201 gr totalt gram
Energiprosent fra karbo44,78 %Ikke lavkarboHva betyr dette?

Fremgangsmåte:

Del snøkrabbebeinene i biter i leddene, og del deretter bitene i to på langsiden slik at kjøttet kommer frem. Bruk enten en skarp kniv med litt tyngde i, eller en skarp saks.

Tomatsalsa
Skjær cherrytomat i båter, finhakk rødløk og gressløk, og press saften av sitron.
Fres cherrytomat, rødløk og gressløk i rapsolje i et par minutter.
Kjør det til en jevn masse i en blender, eller med en stavmikser.
Ha i sitronsaft og olivenolje, og bland godt sammen.
Smak til med salt og pepper.
Server snøkrabbe med tomatsalsa og brød.

Tips:
Bruk en liten kniv eller fingrene til å skrape ut krabbekjøttet fra beinene.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Norges sjømatråd
(Intern: 32393)
Tilberedningstid: 10-20 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Kokt/dampet
Innlagt dato:2016-06-04
Oppdatert dato:2016-06-04


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Norsk Kongekrabberisoni med safran.Norsk Kongekrabberisoni med safran.
Denne retten har 106,95 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 2,65 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 6,21 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 16,31.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Krabbefest.Krabbefest.
Denne retten har 0 kcal pr 100 gram.
Denne retten har gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: .- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Risotto med krabbe.Risotto med krabbe.
Denne retten har 164,05 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 9,88 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 9,58 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 8,67.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Snøkrabbe naturell med tomatsalsa.Snøkrabbe naturell med tomatsalsa.
Denne retten har 116,2 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 13,01 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 2,78 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 10,38.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Kongekrabbe med potetsalat og potetaïoli.Kongekrabbe med potetsalat og potetaïoli.
Denne retten har 125,09 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 7,83 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 7,43 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 11,55.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++




Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.