Søt safranris (Keshar Bhat) inneholder
255 Kalorier,
40 g Karbo,
2 g Protein og
10 g Fett pr 100 gr
Søt safranris (Keshar Bhat) har beregnet å ha følgende allergener
Melk, Nøtter,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Søt safranris (Keshar Bhat) er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
3835 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Søt safranris (Keshar Bhat)!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 255.04 | 868.99 | Kcal |
Protein | 2.39 | 8.14 | gram |
Karbohydrat | 39.52 | 134.65 | gram |
Kostfiber | 0.41 | 1.40 | gram |
Fett | 9.62 | 32.78 | gram |
Mettet fett | 5.30 | 18.06 | gram |
Salt | 0.00 | 0.01 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 6.36 | Kr 21.67 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 363 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 61,98 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Denne retten kommer fra Maharashtra og er full av elegante nyanser og smaker.
Varm halvparten av gheen og stek kryddernellik og kanel. Ha i ris og stek til den er blank. Tilsett vann og kok opp. Demp varmen, dekk delvis til og la det trekke til risen er luftig og tørr.
Bland safran i melken og brett den forsiktig inn i risen. Tilsett de øvrige ingrediensene og bland.
Sett over svak varme til alt er godt blandet. Serveres varm dryppet med ghee.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 6371)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Dessert
Land:
India
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2003-02-06
Oppdatert dato:2003-02-06
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift