Soppegg for 2 inneholder
36 Kalorier,
3 g Karbo,
1 g Protein og
2 g Fett pr 100 gr
Soppegg for 2 har beregnet å ha følgende allergener
Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Soppegg for 2 er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
2216 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Soppegg for 2!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 36.26 | 104.57 | Kcal |
Protein | 1.31 | 3.78 | gram |
Karbohydrat | 3.19 | 9.20 | gram |
Kostfiber | 1.75 | 5.05 | gram |
Fett | 1.64 | 4.73 | gram |
Mettet fett | 0.95 | 2.74 | gram |
Salt | 0.20 | 0.57 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 6.78 | Kr 19.55 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 577 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 35,19 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Stek hel sopp (hattene) og soppterninger i litt smør/olje. Salte og pepre lett. Ta opp. Fres løkhakk i litt olje og tilsett paprikaterninger. Ganske svak varme. Krydre.
Tilsett chili og snittet basilikum. Smak godt til. Varm vann med litt salt i en kjele og tilsett eddik når det syder. Slå eggene forsiktig ut i 2 porsjonsformer og kok dem i vannet i tre-fire minutter.
La dem renne av på kjøkkenpapir. Fordel paprikablandingen i to tallerkener. Legg store sopphatter midt på med eggene på toppen. Pynt med basilikum og ha grovt brød til.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Gladimat.no
(Intern: 26244)
Kategori:
Stekepanne
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2009-08-13
Oppdatert dato:2009-08-13
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift