Spekemat på middelhavsvis



Spekemat på middelhavsvis oppskrift.
Fotograf: Mari Svenningsen
Norsk spekemat er en svært allsidig råvare, og kan serveres på mange forskjellige måter, og med mange varianter av tilbehør. Her er spekematen servert med fetaost, oliven, aspargesbønner og brødkrutonger, litt sånn som de gjør det i middelhavslandene.

Oppskriften inneholder 164 Kalorier, 7 g Karbo, 8 g Protein og 11 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Gluten, Melk, Spor-av-melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Spekemat på middelhavsvis er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere: 1064 totalt.

Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 2 porsjoner
200graspargesbønner
2stktomat
150grspekeskinke eller annen spekemat, gjerne forskjellige slag!
120groliven
120grfetaost i terninger
160grbrødkrutonger
100grkapers med stilk
1dlfransk dressing




Kalorier og næringsinnhold i Spekemat på middelhavsvis med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier163.74925.13Kcal
Protein7.7643.84gram
Karbohydrat7.3541.53gram
Kostfiber1.528.59gram
Fett11.1462.94gram
Mettet fett3.8621.81gram
Salt3.1117.60gram
Pris på oppskriftenKr 13.33Kr 75.31Kr .-
Hele oppskriften veier1 130 totalt565 pr porsj pr stk gram
Energiprosent fra karbo17,95 %LavkarboHva betyr dette?

Fremgangsmåte:

Rens aspargesbønner og kok dem i 2 minutter i lettsaltet vann. Avkjøl dem i iskaldt vann og legg dem i en serveringsskål.
Skjær tomater i båter og legg dem i en serveringsskål. Legg også de øvrige ingrediensene i små serveringsskåler.
Brødkrutonger lager du enkelt selv ved å dele fersk loff i små terninger og steke dem på middels varme med litt olje. En hakket hvitløksbåt i oljen gjør også susen.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Matprat.no
(Intern: 36220)
Tilberedningstid: 20-40 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Kalde retter
Innlagt dato:2022-02-03
Oppdatert dato:2022-02-03


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Spekemat med eggerøre 1.Spekemat med eggerøre 1.
Denne retten har 163,51 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 2,61 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 11,81 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 9,78.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Spekeskinke med syltet sopp.Spekeskinke med syltet sopp.
Denne retten har 95,3 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 1,86 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 3,82 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 16,14.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Spekemat på middelhavsvis.Spekemat på middelhavsvis.
Denne retten har 163,74 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 7,35 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 11,14 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 13,33.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Spekematanretning til 10.Spekematanretning til 10.
Denne retten har 334,16 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 0,71 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 25,52 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 28,64.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++




Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.