Spinatpai (Pasovalina) inneholder
170 Kalorier,
14 g Karbo,
5 g Protein og
10 g Fett pr 100 gr
Spinatpai (Pasovalina) har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Gluten, Melk, Spor-av-gluten,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Spinatpai (Pasovalina) er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4 poeng fra 3 lesere
Lesere:
8187 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Spinatpai (Pasovalina) med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 170.42 | 1 407.14 | 351.79 | Kcal |
Protein | 4.54 | 37.49 | 9.37 | gram |
Karbohydrat | 13.75 | 113.53 | 28.38 | gram |
Kostfiber | 1.47 | 12.14 | 3.03 | gram |
Fett | 10.48 | 86.53 | 21.63 | gram |
Mettet fett | 1.37 | 11.31 | 2.83 | gram |
Salt | 0.71 | 5.90 | 1.47 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 4.38 | Kr 36.17 | Kr 9.04 | .- |
Hele oppskriften veier | 826 totalt | 826 pr porsj | 206 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 32,27 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 4
stykker
Start med fyllet: Stek løken i olje til den er gyllen. Tilsett salt og mel og la det koke i 2 minutter. Tilsett melk og muskatnøtt gradvis til dy får en tykk saus. Tilsett spinat og ost.
Bland de tørre ingrediensene til deigen. Tilsett en blanding av de våte ingrediensene til deigen lar seg forme.
Klapp ut deigen i en paiform eller vanlig kakeform. La deigen gå litt oppover kanten slik at den kan holde på fyllet.
Stekes ved 200 C i ca 30 minutter på nederste rille.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 6461)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Pai/terte
Diett/allergi:
Vegetarmat
Land:
Argentina
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2003-04-11
Oppdatert dato:2003-04-11
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift