Fotograf:Funksjonell mat Denne paien har mer fiber og proteiner, og mindre fett enn en ordinær pai, men smaker likevel kjempegodt! Serveres med en grønn salat.
Deig: Hvetemel, Fiberfin, smør og cottage cheese eltes fort sammen (bruk gjerne food processor) og trykkes ut i en paiform. Deigen bør stå kaldt i en halvtime, og skal forstekes i 10 minutter ved 225 grader.
Fyll: Spinat, løk og fetaost legges i paibunnen. Bruker du frossen spinat, bør denne få tine og renne av seg først.
Salt, pepper, cottage cheese, egg og melk piskes sammen og helles over resten av fyllet. Legg revet gulost på toppen av paien.
Paien skal stekes ca. 30 minutter midt i ovnen ved 225 grader.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Funksjonell mat
(Intern: 26869)
Tilberedningstid:
40-60 min
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Pai/terte Land:
Ukjent-opprinnelse Innlagt dato:2017-05-26
Oppdatert dato:2017-05-26