Fotograf:
Asgeir Ruud
Denne paien er både magrere og grovere enn en ordinær pai, men smaker likevel kjempegodt! Serveres med en grønn salat. Oppskriften inneholder
154 Kalorier,
9 g Karbo,
8 g Protein og
9 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener
Egg, Gluten, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Sunn spinatpai med Fiberfin er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,3 poeng fra 3 lesere
Lesere:
10039 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Sunn spinatpai med Fiberfin!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 153.85 | 450.81 | Kcal |
Protein | 8.22 | 24.09 | gram |
Karbohydrat | 8.63 | 25.29 | gram |
Kostfiber | 3.31 | 9.70 | gram |
Fett | 8.87 | 25.99 | gram |
Mettet fett | 5.22 | 15.30 | gram |
Salt | 0.79 | 2.30 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 8.53 | Kr 24.99 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 172 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 22,43 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Deig:
Blandes, eltes fort sammen (bruk gjerne food processor) og trykkes ut i en paiform.
Skal stå kaldt i en halv time.
Deigen skal forstekes i 10 minutter ved 225° C.
Fyll:
Legges i paibunnen. Bruker du frossen spinat, bør denne få tine og renne av seg først.
Eggeblanding:
Piskes sammen og helles over resten av fyllet.
Topping:
Legges på toppen av paien.
Paien skal så stekes ca. 30 minutter midt i ovnen ved 225° C. (Husk forsteking av deigen!)
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Asgeir Ruud
(Intern: 2118970136)
Tilberedningstid:
60 min +
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Pai/terte
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2008-05-16
Oppdatert dato:2008-05-16
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift