Mat med lokal opprinnelse laget på gammelmåten, kjennetegner maten fra Bjorli Fjellmat. Fjelltørket fenalår lages av utvalgte lår fra lam. Hvert lår blir nøye fulgt gjennom produksjonsprosessen. Lang modnings- og speketid er oppskriften Bjorli Fjellmat bruker for å oppnå det beste resultatet. Oppskriften inneholder
241 Kalorier,
27 g Karbo,
10 g Protein og
10 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener
Gluten, Spor-av-melk, Spor-av-soya, Sulfitt,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Sprø asparges med fjelltørket fenalår av lam fra bjorli fjellmat er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,8 poeng fra 5 lesere
Lesere:
3668 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Sprø asparges med fjelltørket fenalår av lam fra bjorli fjellmat!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 240.79 | 401.64 | Kcal |
Protein | 9.85 | 16.43 | gram |
Karbohydrat | 26.62 | 44.40 | gram |
Kostfiber | 2.32 | 3.87 | gram |
Fett | 10.03 | 16.73 | gram |
Mettet fett | 2.33 | 3.89 | gram |
Salt | 1.97 | 3.29 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 11.41 | Kr 19.03 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 667 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 44,22 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Aspargesen forvelles i saltet vann i 1 minutt. Avkjøles i iskaldt vann.
Tørkes godt.
Pakk hver asparges inn i en skive fenalår og en skive brød.
Stek ved 190 grader i 4 minutter.
Kok rødvinseddik opp med sukker og avkjøl.
Server asparges med drypp av olivenolje, eddik, reddiker og urter.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
KslMatmerk
(Intern: 25456)
Kategori:
Smårett
Land:
Norge
Innlagt dato:2009-02-28
Oppdatert dato:2009-02-28
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift