Bland mel, 1 dl sukker, kanel, vaniljesukker og melk i en bolle.
Ha i smørbitene, og kna til en smuldrete, porøs masse.
Legg halvparten av smuldredeigen i en ovnfast form med bakepapir, og klem slik at deigen henger sammen.
Bland bærene med sitronjuicen og resten av sukkeret, og fordel over bunnen. Tilsett potetmel hvis du bruker frosne bær.
Hell resten av smuldredeigen over bærene, og trykk ut deigen forsiktig.
Stekes i ovnen i rundt 30–35 minutter eller til skorpen begynner å få farge.
La kaken avkjøle seg, og skjær den deretter i firkanter.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Dansukker
(Intern: 35095)
Tilberedningstid:
20-40 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori:
Småkaker Innlagt dato:2020-05-26
Oppdatert dato:2020-05-26