Squash og ertesuppe med myntepesto inneholder
52 Kalorier,
3 g Karbo,
2 g Protein og
2 g Fett pr 100 gr
Squash og ertesuppe med myntepesto har beregnet å ha følgende allergener
Nøtter, Spor-av-selleri,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Squash og ertesuppe med myntepesto er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
4582 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Squash og ertesuppe med myntepesto!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 51.93 | 222.69 | Kcal |
Protein | 1.72 | 7.38 | gram |
Karbohydrat | 3.17 | 13.59 | gram |
Kostfiber | 5.07 | 21.74 | gram |
Fett | 2.47 | 10.59 | gram |
Mettet fett | 0.29 | 1.24 | gram |
Salt | 0.33 | 1.41 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 4.17 | Kr 17.88 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 715 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 24,41 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Varm opp oljen i en stor gryte. Tilsett løk, hvitløk og squash og la steke forsiktig i 3-4 minutter, til grønnsakene begynner å bli møre.
Ha i erter og kraft og la det få et oppkok. Slå ned varmen og la det surre i 5 minutter. Smak til med salt og pepper.
Ha ingrediensene til pestoen opp i en hurtigmikser og kjør til det hele har blandet seg, men fremdeles er litt grovhakket.
Server suppen varm eller kald med en skje myntepesto på toppen.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 5874)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Suppe
Diett/allergi:
Diabetes mat
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-12-05
Oppdatert dato:2002-12-05
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift