Stekt eller grillet laks med mandelris inneholder
152 Kalorier,
12 g Karbo,
7 g Protein og
8 g Fett pr 100 gr
Stekt eller grillet laks med mandelris har beregnet å ha følgende allergener
Fisk, Nøtter, Sesam, Soya, Spor-av-selleri,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Stekt eller grillet laks med mandelris er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
3664 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Stekt eller grillet laks med mandelris!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 152.38 | 1 120.56 | Kcal |
Protein | 7.14 | 52.51 | gram |
Karbohydrat | 12.13 | 89.20 | gram |
Kostfiber | 1.02 | 7.50 | gram |
Fett | 8.14 | 59.86 | gram |
Mettet fett | 1.28 | 9.41 | gram |
Salt | 0.43 | 3.15 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 5.12 | Kr 37.65 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 2 942 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 31,84 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Skjær filetene i stykker på 3x3 cm, eller rens skivene fri for finner og hinner.
Bland sammen ingrediensene til marinaden og marinér fiskestykkene i 10 minutter.
Stek fisken i margarin på middels varm panne. Eller legg skivene rett på grill eller i dobbel grillrist, bitene kan også tres på grillspyd eller grilles i grillwok.
Lag mandelris. Surr løken i olje til den er blank, tilsett risen og de øvrige ingrediensene unntatt mandler og sesamfrø. Kok under lokk 20 min. til risen er ferdig. Rist sesamfrøene et par min. på varm tørr panne. Smak risen til med salt og blnd inn mandler og sesamfrø.
Server som tilbehør til fisken. Den grillede eller stekte fisken kan også serveres med kokte poteter og en frisk salatblanding med appelsinbiter.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 11200)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Wok
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-05-04
Oppdatert dato:2003-05-04
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift