røye hvetemel salt pepper fiskekrydder créme fraiche
Fremgangsmåte:
Skjær filet av røya og del i passe store stekestykker. Vend filetene i en blanding av mel, salt, pepper og fiskekrydder. Legg fiskestykkene i stekepannen med kjøttsiden ned, og stek noen minutter. Vend og stek skinnsiden noen få minutter mens du legger på 1 ts créme fraiche på hvert fiskestykke. Vend igjen og stek inn créme fraiche ca 1-2 minutter.
Serveres med kokte poteter, rømme og en god salat.
I stedet for créme fraiche kan man surre fiskestykkene ien blanding av rømme, fløte og melk. Smak til.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Matoppskrift.no
(Intern: 11314)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Stekepanne Land:
Norge Fylke:
Troms
Nasjonal/tradisjonsrett Innlagt dato:2003-05-04
Oppdatert dato:2003-05-04
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften. PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.