Fotograf:
Norges sjømatråd
Stekt Ishavsrøye med timiansaus inneholder
127 Kalorier,
2 g Karbo,
8 g Protein og
9 g Fett pr 100 gr
Stekt Ishavsrøye med timiansaus har beregnet å ha følgende allergener
Fisk, Gluten, Melk, Spor-av-melk, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Stekt Ishavsrøye med timiansaus er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
4912 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Stekt Ishavsrøye med timiansaus!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 127.44 | 541.76 | Kcal |
Protein | 8.20 | 34.86 | gram |
Karbohydrat | 1.66 | 7.06 | gram |
Kostfiber | 0.39 | 1.66 | gram |
Fett | 8.82 | 37.49 | gram |
Mettet fett | 3.46 | 14.71 | gram |
Alkohol | 1.12 % | | | |
Salt | 0.53 | 2.27 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 10.18 | Kr 43.28 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 700 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 5,21 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Rens og skjær fisken i serveringsskiver eller filetér den.
Vend fiskestykkene i hvetemel tilsatt salt og krydder og stek på middelsvarm stekepanne.
Timiansaus:
Rens og finhakk sjalottløk.
Tilsett fiskekraft og hvitvin og kok inn til ca halvparten.
Tilsett fløte og timian, kok 3-4 minutter og smak til med salt.
Skold og rens tomatene og skjær dem i terninger.
Ha dem i sausen og kok opp.
Server den stekte Ishavsrøya med timiansaus, villris og aspargesbønner
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Norges sjømatråd
(Intern: 2779)
Oppskriften er
enkel å tilberede
Kategori:
Stekepanne
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-12-11
Oppdatert dato:2002-12-11
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift