Fotograf:
Norges sjømatråd
Skinnstekt Ishavsrøye på italiensk vis inneholder
154 Kalorier,
10 g Karbo,
10 g Protein og
8 g Fett pr 100 gr
Skinnstekt Ishavsrøye på italiensk vis har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Fisk, Gluten, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Skinnstekt Ishavsrøye på italiensk vis er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
3450 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Skinnstekt Ishavsrøye på italiensk vis!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 153.75 | 757.33 | Kcal |
Protein | 9.60 | 47.29 | gram |
Karbohydrat | 9.62 | 47.39 | gram |
Kostfiber | 1.31 | 6.45 | gram |
Fett | 8.25 | 40.64 | gram |
Mettet fett | 2.51 | 12.36 | gram |
Salt | 0.97 | 4.77 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 9.66 | Kr 47.58 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 970 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 25,02 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Krydre fisken og vend skinnsiden i mel. Varm opp en stekepanne på høy temperatur, ha i olje og la denne bli varm.
Legg i fisken, skinnsiden ned, og tilsett smøret. La det steke et minutt før du skrur ned litt for varmen.Stekes videre i ca 2 minutter, litt avhengig av tykkelse.
Fisken skal være god og sprø på skinnsiden og varmen skal nesten ha trukket helt gjennom fisken, men det er fint om den er en anelse rå ytterst på kjøttsiden.
Dersom fisken skal være helt gjennomstekt snues filetene de siste 20-30 sekundene.
Anrettes med skinnsiden opp.
Gnocchi:
Kok potetene i usaltet vann, sil av når de er møre og la de dampe godt fra seg. Mens potetene er varme presses de gjennom en potetpresse eller en sikt.
Arbeid inn eggeplommer, hvetemel og parmesan for hånd eller i en kjøkkenmaskin til en jevn masse som ikke klistrer. Smak til med salt og pepper.
Rull lange, tynne pølser som deles opp i små biter på størrelse med kirsebær. Kok bitene i godt saltet vann. Når de er ferdige stiger de til overflaten.Løft ut og la de tørke litt før servering.
Gnocchi kan kokes i forveien, kjøles ned og stekes opp igjen rett før servering.Ved anretning drysses litt revet parmesan over og gjerne litt kvernet sort pepper
Ristet sopp:
Fres sjalottløk blank i smør. Tilsett sopp, skru litt ned på varmen og stek videre til soppen er gylden. Smak til med salt og pepper. Ha i bladpersille rett før servering.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Norges sjømatråd
(Intern: 23285)
Kategori:
Stekepanne
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2007-01-20
Oppdatert dato:2007-01-20
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift