Fotograf:
Norges sjømatråd
Stekt ishavsrøye med rabarbra inneholder
162 Kalorier,
1 g Karbo,
13 g Protein og
12 g Fett pr 100 gr
Stekt ishavsrøye med rabarbra har beregnet å ha følgende allergener
Fisk, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Stekt ishavsrøye med rabarbra er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
3588 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Stekt ishavsrøye med rabarbra!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 162.35 | 996.83 | Kcal |
Protein | 12.52 | 76.87 | gram |
Karbohydrat | 0.74 | 4.54 | gram |
Kostfiber | 0.16 | 0.98 | gram |
Fett | 12.11 | 74.36 | gram |
Mettet fett | 5.00 | 30.70 | gram |
Salt | 0.71 | 4.34 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 12.74 | Kr 78.22 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 2 456 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 1,82 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Rens, skyll og tørk fisken og gni den inn med salt.
Skjær et par skråsnitt i ryggen og stek fisken i smør og olje til den er gjennomstekt, ca. 5 minutter på hver side.
Lag rabarbraen mens fisken steker. Rens og skjær den i 4 cm lange stykker. Kok opp smør, vann og sukker i en stekepanne og legg rabarbraen i. La den koke i 2-3 minutter. Hell på fløten og kok rabarbraen videre til fløten har kokt litt inn, ca. 5 minutter.
Server fisken med rabarbraen og små kokte poteter.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Norges sjømatråd
(Intern: 23281)
Kategori:
Stekepanne
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2007-01-20
Oppdatert dato:2007-01-20
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift