Fotograf:
Norges sjømatråd
Stekt ishavsrøye med grønnsakblanding inneholder
79 Kalorier,
2 g Karbo,
5 g Protein og
5 g Fett pr 100 gr
Stekt ishavsrøye med grønnsakblanding har beregnet å ha følgende allergener
Fisk, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Stekt ishavsrøye med grønnsakblanding er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 2 lesere
Lesere:
6262 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Stekt ishavsrøye med grønnsakblanding!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 79.09 | 474.40 | Kcal |
Protein | 4.57 | 27.41 | gram |
Karbohydrat | 2.24 | 13.44 | gram |
Kostfiber | 1.11 | 6.66 | gram |
Fett | 4.90 | 29.39 | gram |
Mettet fett | 2.20 | 13.20 | gram |
Alkohol | 0.79 % | | | |
Salt | 1.48 | 8.89 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 6.26 | Kr 37.55 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 2 399 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 11,32 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Lag saltlaken og legg benfri ishavsrøyefileter 4 minutter i laken.
Tørk godt.
Varm opp smør og olje og stek fisken i 5-8 minutter.
Grønnsakblanding:
Kok kål, einebær og gulrøtter med hvitvin og evt. litt vann til den er mør. Hvis kålen er ny må gulrøttene koke litt først. Surr sjalottløken i litt av smøret og ha den sammen med kålen.
Sil av hvitvinen og pisk inn smør, litt om gangen. Smak til med salt, pepper og ha i gressløk. Smak kålen til med salt og pepper og ha i frisk hakket persille.
Server den stekte fisken med sausen, grønnsakene og kokte poteter.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Norges sjømatråd
(Intern: 23283)
Kategori:
Stekepanne
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2007-01-20
Oppdatert dato:2007-01-20
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift