Fotograf:
Norges sjømatråd
Pannestekt Ishavsrøye inneholder
103 Kalorier,
4 g Karbo,
8 g Protein og
6 g Fett pr 100 gr
Pannestekt Ishavsrøye har beregnet å ha følgende allergener
Fisk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Pannestekt Ishavsrøye er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 2 lesere
Lesere:
12884 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Pannestekt Ishavsrøye!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 102.81 | 441.31 | Kcal |
Protein | 7.89 | 33.87 | gram |
Karbohydrat | 4.44 | 19.06 | gram |
Kostfiber | 0.87 | 3.73 | gram |
Fett | 5.75 | 24.68 | gram |
Mettet fett | 0.83 | 3.56 | gram |
Salt | 0.06 | 0.28 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 9.89 | Kr 42.45 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 717 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 17,27 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Skjær tynne snitt i skinnet på filetene, og stek dem med skinnsiden ned, først på høy varme til skinnet er sprøtt og så på svak varme til den er gjennomstekt.
Grønnsakssalsa
Bak paprikaen i ovn og fjern skinnet.
Kutt mango, papaya, rødløk og paprika i terninger.
Ha i saften av 1 lime, olje og koriander. Smak til med salt og pepper.
Salsaen kan godt serveres romtemperert.
Server fisken med grønnsakssalsa og rømme tilsatt salt, pepper, sitron og litt sukker.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Norges sjømatråd
(Intern: 2769)
Tilberedningstid:
30 min
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Stekepanne
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-12-11
Oppdatert dato:2002-12-11
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift