Stekt spekesild med løk inneholder
125 Kalorier,
4 g Karbo,
7 g Protein og
9 g Fett pr 100 gr
Stekt spekesild med løk har beregnet å ha følgende allergener
Fisk, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Stekt spekesild med løk er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3,8 poeng fra 4 lesere
Lesere:
8463 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Stekt spekesild med løk!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 124.60 | 548.24 | Kcal |
Protein | 6.78 | 29.83 | gram |
Karbohydrat | 3.62 | 15.93 | gram |
Kostfiber | 1.09 | 4.80 | gram |
Fett | 8.98 | 39.51 | gram |
Mettet fett | 2.02 | 8.89 | gram |
Salt | 0.12 | 0.51 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 3.55 | Kr 15.62 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 440 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 11,62 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Silda skal være utvannet og fri for skinn og ben.
Vend filetene i grovt rugmel eller griljernmel. Skrell og skjær løken i skiver. Fres den myk i fett i en stekepanne. Ta opp løken, hold den varm og stek silda på begge sider. Legg silda ved siden av løken. Visp ut pannen med litt melk eller fløte og hell sjyen over.
Ferdigkjøpte utvannede sildefileter bør helst dobbeltpaneres. Vend dem først i hvetemel, deretter i sammenvispet egg og til slutt i griljernmel. Stek dem som ovenfor.
Server kokte poteter til.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 11479)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Stekepanne
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-05-04
Oppdatert dato:2003-05-04
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift