Stekt svinekam med sprød svor inneholder
127 Kalorier,
1 g Karbo,
7 g Protein og
10 g Fett pr 100 gr
Stekt svinekam med sprød svor har ingen allergener
Stekt svinekam med sprød svor er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Stekt svinekam med sprød svor!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 126.58 | 720.98 | Kcal |
Protein | 7.39 | 42.09 | gram |
Karbohydrat | 0.84 | 4.78 | gram |
Kostfiber | 0.30 | 1.71 | gram |
Fett | 10.34 | 58.89 | gram |
Mettet fett | 3.40 | 19.37 | gram |
Salt | 2.09 | 11.92 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 4.66 | Kr 26.54 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 3 418 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 2,65 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Få slakteren for å risse svoren helt ned til kjøttet.
Gni svoren godt med salt, det skall helst komme salt ned mellom hver svor. Stikk evt. laurbærblader imellem.
Legg steken på risten over skypannen. Den skall ligge, så svoren er så rett som mulig. Ha vann og urter i skypannen, og sett steken på midterste rille i en kald ovn. Sett den på 200C, og la kjøttet steke ca. 1 1/2 time.
Et steketermometer skall vise 65C.
Hell skyen fra, og etterbrun evt. svoren et øyeblikk under grillen. La steken trekke minst 15 minutter, innen den skjæres i skiver.
Saus:
Sil skyen, og bring den i kok. Jevn med majsstivelse rørt ut i kaldt vann eller med sausjevner. Smak til, og farv evt. med litt kulør.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Alletiders kogebog
(Intern: 19204)
Kategori:
Ovnsrett
Land:
Danmark
Innlagt dato:2005-04-14
Oppdatert dato:2005-04-14
Lesere:
14371 totalt.
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift