Fotograf:
Matprat.no
Innbakt svinefilet med urtekrem inneholder
143 Kalorier,
7 g Karbo,
11 g Protein og
8 g Fett pr 100 gr
Innbakt svinefilet med urtekrem har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Gluten, Melk, Soya, Spor-av-egg, Spor-av-melk, Spor-av-Peanøtter,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Innbakt svinefilet med urtekrem er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
6875 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Innbakt svinefilet med urtekrem!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 143.27 | 812.43 | Kcal |
Protein | 10.58 | 59.99 | gram |
Karbohydrat | 6.64 | 37.65 | gram |
Kostfiber | 1.69 | 9.58 | gram |
Fett | 7.89 | 44.74 | gram |
Mettet fett | 3.89 | 22.06 | gram |
Salt | 0.88 | 5.01 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 8.12 | Kr 46.05 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 2 268 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 18,53 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Varm stekeovnen til 200°C. Legg butterdeigsplatene utover på benken og la de tine i ca. 15 minutter.
Del svinefileten i 4 like store biter. Dryss over salt og pepper. Brun dem raskt i en panne og legg til side.
Kjevle butterdeigen til 4 leiver som er store nok til å pakke kjøttet inn i. Legg et kjøttstykke på hver leiv. Bland kremost, creme fraiche, hvitløk og urter og fordel kremen på kjøttet. Visp egget og pensle deigkanten, pakk så kjøttet inn.
Legg pakkene over på et stekebrett dekket med bakepapir. Pensle overflaten med egg og stek midt i ovnen i ca. 20 minutter.
Smørstekte grønnsaker:
Smelt smør i en stor panne og ha grønnsakene over. La de surre under omrøring til de blir myke. Smak til med salt, pepper og soyasaus.
Server svinefileten med de smørstekte grønnsakene og ovnsstekte potetbåter.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matprat.no
(Intern: 20531)
Kategori:
Ovnsrett
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2005-10-19
Oppdatert dato:2005-10-19
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift