Fotograf:
Gilde
Skinkebiff med appelsin- og mandarinsalat, pinjekjerner, salat og kokt ris inneholder
117 Kalorier,
14 g Karbo,
6 g Protein og
4 g Fett pr 100 gr
Skinkebiff med appelsin- og mandarinsalat, pinjekjerner, salat og kokt ris har beregnet å ha følgende allergener
Melk, Spor-av-nøtter, Spor-av-Peanøtter, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Skinkebiff med appelsin- og mandarinsalat, pinjekjerner, salat og kokt ris er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
4917 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Skinkebiff med appelsin- og mandarinsalat. pinjekjerner. salat og kokt ris!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 116.72 | 544.79 | Kcal |
Protein | 5.54 | 25.86 | gram |
Karbohydrat | 13.58 | 63.38 | gram |
Kostfiber | 0.50 | 2.33 | gram |
Fett | 4.36 | 20.35 | gram |
Mettet fett | 1.75 | 8.17 | gram |
Salt | 0.44 | 2.07 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 5.58 | Kr 26.04 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 867 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 46,53 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Ha appelsinjuicen, kraft og grovhakket chili i en kjele og la det koke til blandingen er redusert til halvparten. Hell det hele over en sil slik at chilibitene siles bort. Hell så blandingen tilbake i kjelen. Jevn blandingen med maizennamel. 50 gram smør røres inn til slutt. Smak til med salt og pepper, og ha gjerne i litt frisk koriander.
Brun skinkebiffene i en stekepanne. Legg biffene i en smurt, ildfast form og etterstek i ovnen ca 4-5 minutter på 180 grader. Rist pinjekjernene i en tørr stekepanne til de er gyldne og tilsett litt salt til slutt. Skjær ut "fileter" av appelsin og mandarin og bland sammen med frisk salat. Server skinkebiffene med kokt ris til.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Gilde
(Intern: 24727)
Tilberedningstid:
45 min
Kategori:
Ovnsrett
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2008-03-16
Oppdatert dato:2008-03-16
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift