Fotograf:
Rosemarie Rodriguez
Dette er i utgangspunktet en rett som heter chiliristede nypoteter. Men vi serverte den ved siden av stekt uer og rømme. Oppskriften inneholder
130 Kalorier,
6 g Karbo,
8 g Protein og
8 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener
Fisk, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Stekt uer med nypoteter og hvitløk er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 2 poeng fra 2 lesere
Lesere:
4889 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Stekt uer med nypoteter og hvitløk!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 130.42 | 515.88 | Kcal |
Protein | 7.54 | 29.82 | gram |
Karbohydrat | 5.99 | 23.69 | gram |
Kostfiber | 0.62 | 2.45 | gram |
Fett | 8.34 | 32.99 | gram |
Mettet fett | 1.99 | 7.87 | gram |
Salt | 0.17 | 0.68 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 5.19 | Kr 20.53 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 582 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 18,37 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Rens fiskefiletene og del de i 4 like stykker. Varm litt olje i en panne og stek dem raskt på begge sider. Sett til side.
Potetene
Skrubb nypotetene godt og ha dem i en ildfast form. Prikk potetene med en gaffel.
Del hvitløkfeddene i to på tvers og splitt chiliene i to på langs.
Ha alt over i formen og drypp over olivenoljen, rør litt rundt.
Dryss på flaksalt og stek potetene i ovn på 225°C i ca. 30 minutter.
De siste 10 minuttene has fiskefiletene i sammen med potetene
Riv sitronskall fint og bland det med friske krydderurter. Dryss dette over potetene like før servering.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 31558)
Tilberedningstid:
40-60 min
Oppskriften er
enkel å tilberede
Kategori:
Ovnsrett
Innlagt dato:2014-07-01
Oppdatert dato:2014-07-01
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift