Fotograf:
Synøve Dreyer
Uer er en spennende fisk som smaker utrolig godt. Bakt uer i form med masse gode grønnsaker er en festmiddag alle setter pris på. Oppskriften inneholder
59 Kalorier,
6 g Karbo,
6 g Protein og
1 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener
Fisk, Selleri, Spor-av-selleri,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Uer i form er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
5556 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Uer i form!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 58.89 | 335.33 | Kcal |
Protein | 6.10 | 34.73 | gram |
Karbohydrat | 5.70 | 32.46 | gram |
Kostfiber | 1.57 | 8.94 | gram |
Fett | 0.95 | 5.41 | gram |
Mettet fett | 0.17 | 0.97 | gram |
Salt | 0.41 | 2.34 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 4.51 | Kr 25.68 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 2 278 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 38,71 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Sett stekeovnen på 200 grader.
Ta skinnet av uerfiletene og dryss over salt. La filetene ligge i ca. 10 minutter.
Skyll av saltet og tørk filetene lett med tørkepapir.
Kutt potet og rødløk i båter, gulrot og sellerirot i staver, persillerot i tykke skiver, rødbete i terninger og sjalottløk i to.
Legg alt i en ildfastform. Hell over vann og dryss over buljongpulver, salt og pepper. Bak grønnsakene midt i ovnen til de er nesten møre.
Legg uerfiletene over grønnsakene og bak retten videre til fisken er gjennomkokt, ca. 5 minutter.
Dryss over hakker persille før servering.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Norges sjømatråd
(Intern: 29475)
Tilberedningstid:
60 min
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Ovnsrett
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2013-04-18
Oppdatert dato:2013-04-18
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift