Ovnsbakt uerfilét med grønnsaklasagne



Ovnsbakt uerfilét med grønnsaklasagne oppskrift.
Fotograf: Bernt Raanes
Ovnsbakt uerfilét med grønnsaklasagne inneholder 198 Kalorier, 10 g Karbo, 7 g Protein og 14 g Fett pr 100 gr
Ovnsbakt uerfilét med grønnsaklasagne har beregnet å ha følgende allergener Egg, Fisk, Gluten, Melk, Spor-av-egg, Spor-av-nøtter, Spor-av-Peanøtter, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Ovnsbakt uerfilét med grønnsaklasagne er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Oppskriften har fått 3 poeng fra 2 lesere
Lesere: 3501 totalt.

Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
4stk filetferske uerfiléter uten skinn og bein
2ssolje

Grønnsakslasagne:

1stkgulrot i små terninger
100grkålrotskive i små terninger
1stkrød paprika i små terninger
1stk liteløk i små terninger
2sssmør
2dlhvitvin, tørr
3dlmatfløte
2ssmaisennajevner
1ssgurkemeie
1dlost, reven
2stkegg
13stklasagneplater
salt og pepper

Gressløkpesto:

2bunt(er)gressløk
2sspinjekjerner
1ssparmesan, revet
1feddhvitløk
1,5dlolivenolje
salt og pepper




Næringsdeklarasjon for Ovnsbakt uerfilét med grønnsaklasagne!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier197.771 031.81Kcal
Protein6.8335.63gram
Karbohydrat9.7851.02gram
Kostfiber0.924.80gram
Fett13.6871.37gram
Mettet fett4.1221.49gram
Alkohol0.91 %
Salt0.140.71gram
Pris på oppskriftenKr 9.50Kr 49.56Kroner
Hele oppskriften veier2 087 gr totalt gram
Energiprosent fra karbo19,78 %LavkarboHva betyr dette?

Fremgangsmåte:

Start med grønnsaklasagne: Surr grønnsakene i smør sammen med gurkemeie i 1—2 minutter. Hell på hvitvin og la den koke inn.
Tilsett fløte og melk, kok opp og jevn sausen med maisenna. Rør inn ost og ett egg om gangen. Smak stuingen til med salt og pepper.

Kle en brødform med bakepapir og legg i lasagneplater og grønnsakstuing lagvis. Underste lag skal være lasagneplater, og øverste lag stuing. Stek lasagnen i ovn til den er fast. La den hvile i ca. 10 min før den skjæres i snipper eller stikkes ut i sirkler.

Bland alt unntatt oljen til pestoen i food-processor og finhakk det. Spe med oljen til en fyldig saus.
Pensle fisken med olje og dryss på salt og pepper. Bak den midt i ovnen til den er gjennomstekt, men ikke tørr. Anrett fisken på varme tallerkener som vist på bildet.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Norges sjømatråd
(Intern: 23647)
Kategori: Ovnsrett
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2007-04-21
Oppdatert dato:2007-04-21


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Ovnsbakt uerfilét med grønnsaklasagne.Ovnsbakt uerfilét med grønnsaklasagne.
Denne retten har 197,77 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 9,78 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 13,68 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 9,5.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Stekt uer med nypoteter og hvitløk.Stekt uer med nypoteter og hvitløk.
Denne retten har 130,42 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 5,99 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 8,34 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,19.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Ovnsbakt filet av uer.Ovnsbakt filet av uer.
Denne retten har 178,7 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 8,17 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 11,75 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 9,19.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Uer i form.Uer i form.
Denne retten har 58,89 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 5,7 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 0,95 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,51.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++




Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.