Fotograf:
Bernt Raanes
Ovnsbakt uerfilét med grønnsaklasagne inneholder
198 Kalorier,
10 g Karbo,
7 g Protein og
14 g Fett pr 100 gr
Ovnsbakt uerfilét med grønnsaklasagne har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Fisk, Gluten, Melk, Spor-av-egg, Spor-av-nøtter, Spor-av-Peanøtter, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Ovnsbakt uerfilét med grønnsaklasagne er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 2 lesere
Lesere:
3501 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Ovnsbakt uerfilét med grønnsaklasagne!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 197.77 | 1 031.81 | Kcal |
Protein | 6.83 | 35.63 | gram |
Karbohydrat | 9.78 | 51.02 | gram |
Kostfiber | 0.92 | 4.80 | gram |
Fett | 13.68 | 71.37 | gram |
Mettet fett | 4.12 | 21.49 | gram |
Alkohol | 0.91 % | | | |
Salt | 0.14 | 0.71 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 9.50 | Kr 49.56 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 2 087 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 19,78 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Start med grønnsaklasagne: Surr grønnsakene i smør sammen med gurkemeie i 1—2 minutter. Hell på hvitvin og la den koke inn.
Tilsett fløte og melk, kok opp og jevn sausen med maisenna. Rør inn ost og ett egg om gangen. Smak stuingen til med salt og pepper.
Kle en brødform med bakepapir og legg i lasagneplater og grønnsakstuing lagvis. Underste lag skal være lasagneplater, og øverste lag stuing. Stek lasagnen i ovn til den er fast. La den hvile i ca. 10 min før den skjæres i snipper eller stikkes ut i sirkler.
Bland alt unntatt oljen til pestoen i food-processor og finhakk det. Spe med oljen til en fyldig saus.
Pensle fisken med olje og dryss på salt og pepper. Bak den midt i ovnen til den er gjennomstekt, men ikke tørr. Anrett fisken på varme tallerkener som vist på bildet.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Norges sjømatråd
(Intern: 23647)
Kategori:
Ovnsrett
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2007-04-21
Oppdatert dato:2007-04-21
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift