Sunnfjordlefse 2 inneholder
369 Kalorier,
36 g Karbo,
5 g Protein og
22 g Fett pr 100 gr
Sunnfjordlefse 2 har beregnet å ha følgende allergener
Gluten, Melk, Spor-av-gluten, Spor-av-melk, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Sunnfjordlefse 2 er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 5 poeng fra 10 lesere
Lesere:
16848 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Sunnfjordlefse 2 med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 369.10 | 24 910.56 | 1 245.53 | Kcal |
Protein | 4.63 | 312.48 | 15.62 | gram |
Karbohydrat | 36.46 | 2 460.69 | 123.03 | gram |
Kostfiber | 1.48 | 99.89 | 4.99 | gram |
Fett | 22.42 | 1 513.13 | 75.66 | gram |
Mettet fett | 12.07 | 814.60 | 40.73 | gram |
Salt | 0.34 | 22.98 | 1.15 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 3.21 | Kr 216.64 | Kr 10.83 | .- |
Hele oppskriften veier | 6 749 totalt | 6 749 pr porsj | 337 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 39,51 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 20
lefser
Gå fram etter rekkjefølgja i oppskrifta. Rør margarin og sukker kvitt. Rør sirup ut i mjølka. Bak tynne leivar og steik dei raskt på god, varm takke (steikehelle). Legg leivane under fuktig klede så dei held seg mjuke (ca. 20 leivar).
Fyll til kling:
Rør smør og melis, set til rjomen. Det vert nok til ca. 13 lefser. Dei kan frysast i plastposar.
Hentet fra Vestlandsmat av Solfrid Rørlien Saue. Utgitt med tillatelse fra Det Norske Samlaget
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Det norske Samlaget
(Intern: 18227)
Kategori:
Lefse
Land:
Norge
Fylke:
Sogn og Fjordan
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2004-07-06
Oppdatert dato:2004-07-06
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift